Kampvuursessie Rijsbergen (VOL)

… Volle maan | zaterdag 18 mei 2019 …
Vuur heeft iets magisch. Vuur geeft rust: het verbindt vrouwen. Al eeuwenlang. Deze #kampvuursessie is tijdens de volle maan van 18 mei. 


De avond staat in het teken van loslaten en jouw levensmissie vanuit de Mayakalender en is speciaal voor onderneemsters (en onderneemsters-to-be).


Oude ballast loslaten

Tijdens een volle maan draait het om loslaten. Oude ballast, zaken of situaties die je niet meer dienen. Je schrijft op papier wat je achter je wilt laten en gooit dat in het vuur. Zo laat je op een diep niveau los, met als resultaat: ruimte voor wat jij wilt.


Jouw potentieel

En juist in die ruimte zit jouw potentieel, jouw roeping en daarvoor duiken we in de o zo bijzondere Mayakalender. Volgens de kalender krijg je tijdens je geboorte een pakket aan talenten mee, waarmee jij jouw superpower de wereld in kan brengen. Iemand die veel van de kalender weet is Roos Anemaet. Zij laat je zien wat de kalender over jouw unieke potentieel zegt.


De locatie: de vuurplaats van een prachtige yurt in Rijsbergen. We beginnen de avond met een biologische soep. Zo kun je eerst landen in jezelf, helemaal aanwezig zijn en de andere dames ontmoeten. Tijdens het loslaat-ritueel keer je meer in jezelf voor je eigen proces.


Datum:
18 mei 2019 | Tijd: 18.30 uur – 21.30 uur | Kosten: € 45,- excl. BTW | Het Boshuis, Rijsbergen
Wil je meedoen of heb je vragen? Mail dan naar info@melissavanderbeek.nl.
Stuur bij aanmelding je geboortedatum mee voor de berekening in de Mayakalender.