Review

Lindemarie: “De gave van Melissa is dat ze door haar afstemming precies voelde wat er in me omging en me dat spiegelde. Ze benoemde dingen voordat ik het zelf door had.” 

Lichaamswerk, wat is het?

Je lichaam is een prachtsysteem. Het trekt aan de bel als je uit balans bent. Als je te lang over je grenzen bent gegaan. In een omgeving zit die je niet voedt. Je op plekken bent waar je niet wilt zijn. Je lichaam geeft dat aan in de vorm van (lichamelijke) klachten.


Een vervelende hoofdpijn iedere maand. Een rotgevoel. Vermoeidheid. Emoties die hoog opspelen als je er niet op zit te wachten. Een schouder die pijn blijft doen.


Blokkades oplossen
Deze klachten hebben je iets te vertellen. In een sessie kijk ik samen met je wat dan precies. We ontdekken waar in je lichaam de blokkade zit. Ik breng je daarheen, zodat je gaat voelen en leert om te gaan met die blokkade. Als je het aangaat, dan hoef je niet iedere keer trucjes uit te halen om het te omzeilen. Maar werk je op een duurzame manier aan jezelf. 


Ik werk buiten in de natuur. De rode draad is jou bewust te laten worden van jouw mechanismes en van jouw gevoelens. Dat doe ik 1-op-1 en kan in de vorm van wandelsessies op een prachtig natuureilandje aan het Hollands Diep of aan het kampvuur op Landgoed De Peerdegaerdt in Strijen.


Stilstaan en luisteren

Tegenwoordig zitten we vooral in ons hoofd. We voelen ons lichaam niet meer. Daarom gaan we maar door, want ja… dan hoef je ook niet te voelen. Want voelen, stilstaan en luisteren naar je lichaam is eng. Maar door je hier bewust van te worden en te gaan voelen, ontstaat er beweging in jou. Vanuit rust en in de helende natuur begeleid ik je in dit proces.


Meer informatie of wil je een sessie boeken?

Bel 06 – 13 70 60 97 of mail dan voor een afspraak.