Maan-sessies

… in de maanden september, oktober & november 2019 …
Drie maanden tijd en ruimte voor jezelf. Helderheid. Focus. Aandacht voor wat jij wilt. Voor waar jij energie van krijgt, voor wat jij wilt laten groeien.

Met als rode draad: de energie van de maan, kampvuursessies op een heerlijke vuurplaats en een vaste (kleine) groep vrouwen als beding.


Tijdens de maanden september, oktober en november komen we met volle maan samen voor het kampvuur en met nieuwe maan zien we elkaar online via ZOOM. Tijdens de volle maan laat je los, waardoor je ruimte maakt voor jouw wensen. Voor wat jij wilt, zodat je dit met nieuwe maan kan neerzetten als verlangen. Als intentie.


Doordat we drie maanden samen optrekken, ga je merken hoe krachtig het is bewust met de maanenergie te werken. Ook ervaar je hoe het is om aandacht en tijd aan jezelf te besteden, waardoor je richting en rust krijgt.

3 x een #kampvuursessie met volle maan
De #kampvuursessies zijn op de beschutte vuurplaats van Buitenplaats Land van Es in Strijen en zijn voor jou het moment om te landen. Om even niets te moeten en af te dalen in jezelf.


Vuur heeft iets magisch. Vuur geeft rust: het verbindt. De avonden staat in het teken van reinigen en loslaten, want de volle maan is daar het perfecte moment voor. Tijdens de avond laat je in jouw eigen tempo los. Op jouw eigen manier. Dit is een intern proces, waarbij de energie van de groep, de bijzondere plek en mijn begeleiding ondersteunend zijn.


In een geleide meditatie maak je contact met jezelf. Jij schrijft op papier wat je achter je wilt laten en gooit dat in het uitbundige vuur. Je geeft je zorgen, belemmeringen en dingen die niet van jou zijn over aan het vuur. Zo laat je op een diep niveau los, met als resultaat: ruimte voor wat jij wilt. En dat is nodig voor de volgende stap, die je zet tijdens nieuwe maan.

3 x een #zoom-sessies met nieuwe maan
De maan is bij uitstek de tool om te manifesteren. Met volle maan laat je namelijk los en met nieuwe maan – twee weken later – zet je heel bewust jouw intenties neer. De nieuwe maan is namelijk de tijd van de maancyclus om jouw hartwensen helder te krijgen.


Rond iedere nieuwe maan hebben we met de groep online een call van een uur. Daarin duiken we in de nieuwe maan. Dat doen we met een meditatie, zodat jij in jezelf landt. Vervolgens ga je kijken naar jouw intenties. Door dit heel bewust te doen, ontstaat er focus bij je. Je richt je energie op wat je wel wilt en dat maakt het makkelijker om te luisteren en te kiezen voor jezelf.


#kampvuursessies – volle maan:
16 september 2019 | 13 oktober 2019 | 12 november 2019
20.00 uur – 22.00 uur
Buitenplaats Land van Es in Strijen


#zoom-sessie – nieuwe maan:
28 september 2019 | 28 oktober 2019 | 26 november 2019
20.30 uur – 21.30 uur
Achter je computer


Prijs:
€ 249,- excl BTW.


Wat krijg je?

  • 3 x kampvuur-sessie tijdens volle maan op bijzondere vuurplaats
  • 3 x nieuwe maan-sessie van 60 minuten (online)
  • individueel maan-moment na de 3 maanden (online)


Heb je vragen? Benieuwd of dit aansluit bij jouw wensen? Mail of bel (06 – 13 70 60 97) me dan.
Voelde je tijdens het lezen al gelijk een JA, laat me dat weten via info@melissavanderbeek.nl.