Kampvuursessies

… februari, maart & april 2020 …

Eenvoud. Alleen het woord al brengt – als je er even bij stilstaat – rust. Rust die je vaak te weinig neemt. Die je jezelf misschien niet gunt. Een staat-van-zijn, die ook best lastig in je eentje te bereiken is. Maar die wel kneiterbelangrijk is, omdat je je zo ontspant, je tot inzichten komt, je loslaat en je even niets hoeft. Rust is wat je vindt bij de kampvuursessies.


Tijdens de kampvuursessies zien we elkaar één keer per maand
rond het kampvuur. De locatie: een sprookjesachtige boomgaard in Strijen. Bij het vuur maak je contact met jouw binnenste. Met jouw ziel. Daar waar al jouw antwoorden liggen. Door de weg naar binnen te gaan, krijg je helderheid en focus. Heb je geen bevestiging meer van buitenaf nodig en ga je meer vertrouwen op jezelf, en jouw ingevingen.


Ook weet je beter wat je wel, én wat je niet wilt, waardoor je keuzes maakt die beter bij je passen. Daarnaast word je zachter voor jezelf, liefdevoller ook. Waardoor jij je volop kan richten op waar jij energie van krijgt.

Hoe zien de kampvuursessies eruit?
In februari, maart en april komen we samen voor een kampvuur. In de eeuwenoude boomgaard staar je naar de vlammen en voel je de warmte van het vuur. Misschien hoor je de ransuilen die op het landgoed wonen wel. Je komt los van alles en iedereen en je voelt hoe je steeds meer in jezelf zakt.


Tijdens het kampvuur doen we een loslaatritueel, waardoor je nog meer ruimte maakt. Ruimte voor wat jij wilt. Iedere maand ontvang je een geleide meditatie, zodat je ook thuis momenten van rust in kunt bouwen. 
Doordat we drie maanden samen optrekken, ga je merken hoe krachtig je bent als je op jezelf afgestemd bent. De groep zorgt hier voor extra bedding. De groep hou ik bewust heel klein. Zo krijgt iedereen de aandacht die nodig is.


Wat krijg je:

– rust en ruimte voor jezelf
– in een ieniemini groep van 3 vrouwen
– 3 x kampvuursessie op een sprookjesachtige vuurplaats
– 3 x een geleide meditatie voor thuis

Vuur heeft iets magisch. Vuur geeft rust. Vuur verbindt. Vuur reinigt. De vuren staat in het teken van afstemmen op jezelf en loslaten. Tijdens de avond laat je in jouw eigen tempo los. Op jouw eigen manier. Dit is een intern proces, waarbij de energie van de groep, de bijzondere plek en mijn begeleiding jou een veilige bedding geven. Jij schrijft op papier wat je achter je wilt laten en gooit dat in het vuur. Je geeft je zorgen, belemmeringen en dingen die niet van jou zijn over aan de vlammen. Zo laat je op een diep niveau los, met als resultaat: ruimte voor wat jij wilt.


Wil je dit loslaat-ritueel eerst ervaren? Doe dan mee met het GRATIS online kampvuur.


Wanneer is het kampvuur?
zondag 9 februari 2020 + zondag 15 maart 2020 + zondag 12 april 2020
Tijd: 19:30 uur – 21:00 uur | Landgoed De Peerdegaerdt in Strijen
(reservedata bij regen: zondag 16 februari 2020 + zondag 22 maart 2020)


Prijs:
€ 295,- (ben je ondernemer, dan is de prijs excl. BTW).


Heb je vragen? Ben je benieuwd of dit aansluit bij wat je nodig hebt? Mail of bel (06 – 13 70 60 97) me dan.

Voelde je tijdens het lezen al gelijk een JA, laat me dat weten via info@melissavanderbeek.nl. Dan plan ik een belafspraak met je in.

 

Reviews kampvuursessies

Linda over de kampvuursessies:

“Vuur doet iets met je. Het werkt betoverend en dwingt je bijna om naar binnen te keren.

Ik had al eens eerder een kampvuursessie gedaan bij Melissa. Dat voelde zo fijn! Even tijd voor mijzelf. Toen ik via social media las dat ze een 3 maanden traject ging organiseren, wist ik direct instinctief dat ik erbij wilde zijn. Hoe fijn een losse kampvuursessie ook was, ik kon niet de diepte in gaan. Dat kon ik tijdens een traject van 3 maanden wel.

De sessies hebben mij nieuwe informatie gegeven die ik anders niet had gehoord. Ik luisterde écht naar wat mijn lichaam mij wilde vertellen, zonder oordeel. Melissa begeleidde hier ons heel prettig in. Ze voelde dit goed aan en wist op het juiste moment de juiste vragen te stellen.”

Heleen over de kampvuursessies:

“Ik sloot me aan bij de kampvuursessies, waardoor ik de commitment aan mijzelf verstevigde om op een fijne manier werk te blijven maken van ‘goed voor mijzelf zorgen’. Door op regelmatige basis stil te staan bij wat ik nodig heb, is er subtiel stap voor stap verbetering ingeslopen.

Melissa is. Het is niets meer en niets minder. Geen poespas, toeters of bellen. Dat heeft zij zéker niet nodig. Door haar uitstraling, haar manier van zijn, haar rust, haar vorm van aandacht en ruimte zorgt ervoor dat mijn hart automatisch langzamer slaat en ik meer aandacht voor mijzelf kon én kan hebben.

Sommigen reizen naar Ibiza of andere verre oorden om hun dosis self-care tot zich te nemen. Ook goed. Maar wil je dat niet, dan kan Melissa misschien ook jouw ‘Ibiza’ zijn.”