Kampvuursessies

… traject van 3 maanden …

Eenvoud. Alleen het woord al brengt – als je er even bij stilstaat – rust. Rust die je vaak te weinig neemt. Die je jezelf misschien niet gunt. Een staat-van-zijn, die ook best lastig in je eentje te bereiken is. Maar die wel kneiterbelangrijk is, omdat je je zo ontspant, je tot inzichten komt, je loslaat en je even niets hoeft. Rust is wat je vindt bij de kampvuursessies.


Tijdens de kampvuursessies zien we elkaar één keer per maand
rond het kampvuur. De locatie: een sprookjesachtige boomgaard in Strijen. Bij het vuur maak je contact met jouw binnenste. Met jouw ziel. Daar waar al jouw antwoorden liggen. Door de weg naar binnen te gaan, krijg je helderheid en focus. Heb je geen bevestiging meer van buitenaf nodig en ga je meer vertrouwen op jezelf, en jouw ingevingen.


Ook weet je beter wat je wel, én wat je niet wilt, waardoor je keuzes maakt die beter bij je passen. Daarnaast word je zachter voor jezelf, liefdevoller ook. Waardoor jij je volop kan richten op waar jij energie van krijgt.

Hoe zien de kampvuursessies eruit?
Gedurende drie maanden komen we samen voor een kampvuur. In de eeuwenoude boomgaard staar je naar de vlammen en voel je de warmte van het vuur. Misschien hoor je de ransuilen die op het landgoed wonen wel. Je komt los van alles en iedereen en je voelt hoe je steeds meer in jezelf zakt.


Tijdens de kampvuren maak je ruimte via geleide meditaties en door een loslaatritueel met briefjes in het vuur.
Doordat je voor drie maanden een commitment maakt, ga je ervaren hoe krachtig je bent als je op jezelf afgestemd bent.


Wat krijg je:

– rust en ruimte voor jezelf
– 1-op-1 begeleiding
– 3 x kampvuursessie op een sprookjesachtige vuurplaats

Vuur heeft iets magisch. Vuur geeft rust. Vuur verbindt. Vuur reinigt. De vuren staat in het teken van afstemmen op jezelf en loslaten. Tijdens de avond laat je in jouw eigen tempo los. Op jouw eigen manier. Dit is een intern proces, waarbij de bijzondere plek en mijn begeleiding jou een veilige bedding geven. Jij schrijft op papier wat je achter je wilt laten en gooit dat in het vuur. Je geeft je zorgen, belemmeringen en dingen die niet van jou zijn over aan de vlammen. Zo laat je op een diep niveau los, met als resultaat: ruimte voor wat jij wilt.


Wanneer is het kampvuur?
De data bepalen we in overleg. Duur kampvuur: 1,5 uur.
Tijd: 19:30 uur – 21:00 uur | Landgoed De Peerdegaerdt in Strijen

 


Prijs:
€ 395,- (ben je ondernemer, dan is de prijs excl. BTW).


Heb je vragen? Ben je benieuwd of dit aansluit bij wat je nodig hebt? Mail of bel (06 – 13 70 60 97) me dan.

Voelde je tijdens het lezen al gelijk een JA, laat me dat weten via info@melissavanderbeek.nl. Dan plan ik een belafspraak met je in.

 

Reviews kampvuursessies

Linda over de kampvuursessies:

“Vuur doet iets met je. Het werkt betoverend en dwingt je bijna om naar binnen te keren.

De sessies hebben mij nieuwe informatie gegeven waar ik anders aan voorbij was gelopen. Ik luisterde écht naar wat mijn lichaam mij wilde vertellen, zonder oordeel. Melissa begeleidde hier ons heel prettig in. Ze voelde dit goed aan en wist op het juiste moment de juiste vragen te stellen.”

Heleen over de kampvuursessies:

Melissa is. Het is niets meer en niets minder. Geen poespas, toeters of bellen. Dat heeft zij zéker niet nodig. Door haar uitstraling, haar manier van zijn, haar rust, haar vorm van aandacht en ruimte zorgt ervoor dat mijn hart automatisch langzamer slaat en ik meer aandacht voor mijzelf kon én kan hebben.

Sommigen reizen naar Ibiza of andere verre oorden om hun dosis self-care tot zich te nemen. Ook goed. Maar wil je dat niet, dan kan Melissa jouw ‘Ibiza’ zijn.”