Maansessies

… februari, maart & april 2020 …
Als je meedoet aan de #maansessies, dan creëer je tijd en ruimte voor jezelf. Je maakt op verschillende momenten, gedurende drie maanden, verbinding met jouw binnenste. Jouw kern, daar waar je alles weet.
De plek waar jouw antwoorden liggen. Door dit te doen, krijg je helderheid en focus. Waardoor jij je kan richten op waar jij energie van krijgt en wat je wilt laten groeien. Vanuit zachtheid. Moeiteloos.


De rode draad?
– de energie van de volle en nieuwe maan
– afstemmen op jouw kern, contact met jezelf
– kampvuursessies op een heerlijke vuurplaats
– een vaste (kleine) groep vrouwen als beding
– twee keer per maand contact


Hoe zien de #maansessies eruit? In februari, maart en april komen we met volle maan samen voor een kampvuur en met nieuwe maan zien we elkaar online via ZOOM. Tijdens de volle maan laat je los, waardoor je ruimte maakt voor jouw wensen. Voor wat jij wilt, zodat je dit met nieuwe maan kan neerzetten als intentie. 
Doordat we drie maanden samen optrekken, ga je merken hoe krachtig je bent als je op jezelf afgestemd bent.

3 x een #kampvuursessie met volle maan
De #kampvuursessies zijn op een fijne vuurplaats in Heinenoord en zijn voor jou het moment om te landen. Om even niets te moeten en af te dalen in jezelf.


Vuur heeft iets magisch. Vuur geeft rust: het verbindt. De avonden staat in het teken van reinigen en loslaten, want de volle maan is daar het perfecte moment voor. Tijdens de avond laat je in jouw eigen tempo los. Op jouw eigen manier. Dit is een intern proces, waarbij de energie van de groep, de bijzondere plek en mijn begeleiding jou een veilige beding geven.


In een geleide meditatie maak je contact met jezelf. Jij schrijft op papier wat je achter je wilt laten en gooit dat in het uitbundige vuur. Je geeft je zorgen, belemmeringen en dingen die niet van jou zijn over aan het vuur. Zo laat je op een diep niveau los, met als resultaat: ruimte voor wat jij wilt. En dat is nodig voor de volgende stap, die je zet tijdens nieuwe maan, twee weken later.

3 x een #zoom-sessies met nieuwe maan
De maan is bij uitstek de tool om focus te krijgen. Met volle maan laat je namelijk los en met nieuwe maan zet je jouw intenties neer. De nieuwe maan is de tijd van de maancyclus om jouw hartwensen helder te krijgen.


Rond iedere nieuwe maan hebben we met de groep een online call van een uur. Ik neem je mee in een meditatie, zodat jij in jezelf landt. Vervolgens ga je contact maken met jouw intenties. Je richt je energie op wat je wel wilt, waardoor luisteren en kiezen voor jezelf makkelijker wordt.


#kampvuursessies – volle maan:
dinsdag 11 februari 2020 | dinsdag 10 maart 2020 | donderdag 9 april 2020
20.00 uur – 22.00 uur
In Heinenoord (Hoeksche Waard)


#zoom-sessie – nieuwe maan:
zondag 23 februari 2020 | dinsdag 24 maart 2020 | zondag 26 april 2020
20.30 uur – 21.30 uur
Achter je computer


Prijs:
€ 325,- (ben je ondernemer, dan is de prijs excl. BTW).


Wat krijg je?

  • 3 x kampvuur-sessie tijdens volle maan op bijzondere vuurplaats
  • 3 x nieuwe maan-sessie van 60 minuten (online)
  • individueel maan-moment na de 3 maanden (online)


Heb je vragen? Benieuwd of dit aansluit bij jouw wensen? Mail of bel (06 – 13 70 60 97) me dan.
Voelde je tijdens het lezen al gelijk een JA, laat me dat weten via info@melissavanderbeek.nl.