Kampvuursessies

… februari, maart & april 2020 …

Verlang jij naar eenvoud? Naar rust en ruimte? Kom dan met mij en twee andere vrouwen samen, tijdens de kampvuursessies. Eén keer per maand zien we elkaar rond het kampvuur in een eeuwenoude boomgaard in Strijen. Bij het vuur maak je contact met jouw binnenste. Met jouw ziel. Daar waar al jouw antwoorden liggen.


Door de weg naar binnen te gaan, krijg je helderheid en focus. Heb je geen bevestiging meer van buitenaf nodig, ga je meer vertrouwen op jezelf, en jouw ingevingen.

Ook ga je meer rust in je leven ervaren. Weet je beter wat je wel en wat je niet wilt, waardoor je keuzes maakt die beter bij je passen. Daarnaast word je zachter voor jezelf, liefdevoller ook. Waardoor jij je volop kan richten op waar jij energie van krijgt.

Hoe zien de kampvuursessies eruit?
In februari, maart en april komen we iedere maand samen voor een kampvuur. Tijdens het kampvuur laat je los en krijg je inzichten, waardoor je ruimte maakt voor jezelf. Ruimte voor wat jij wilt. Ook ontvang je iedere maand een geleide meditatie, zodat je ook thuis momenten van rust in kunt bouwen.


Doordat we drie maanden samen optrekken, ga je merken hoe krachtig je bent als je op jezelf afgestemd bent. De groep zorgt hier voor extra bedding. De groep hou ik bewust klein. Zo krijgt iedereen de aandacht die nodig is.


Samenvattend krijg je dit:

– afstemmen op jouw kern, contact met jezelf
– 3 x kampvuursessie op een heerlijke vuurplaats
– een vaste groep van 3 vrouwen als bedding

– geleide meditaties voor thuis

Vuur heeft iets magisch. Vuur geeft rust: het verbindt. De avonden staat in het teken van reinigen en loslaten. Tijdens de avond laat je in jouw eigen tempo los. Op jouw eigen manier. Dit is een intern proces, waarbij de energie van de groep, de bijzondere plek en mijn begeleiding jou een veilige bedding geven. Jij schrijft op papier wat je achter je wilt laten en gooit dat in het vuur. Je geeft je zorgen, belemmeringen en dingen die niet van jou zijn over aan de vlammen. Zo laat je op een diep niveau los, met als resultaat: ruimte voor wat jij wilt.


Wil je dit loslaat-ritueel eerst ervaren? Doe dan mee met het GRATIS online kampvuur.


Wanneer is het kampvuur?
zondag 9 februari 2020 | zondag 15 maart 2020 | zondag 12 april 2020
reservedata bij regen: zondag 16 februari 2020 | zondag 22 maart 2020

19:30 uur – 21:00 uur | Strijen (Hoeksche Waard)

 

Prijs: € 295,- (ben je ondernemer, dan is de prijs excl. BTW).


Heb je vragen? Ben je benieuwd of dit aansluit bij wat je nodig hebt? Mail of bel (06 – 13 70 60 97) me dan.

Voelde je tijdens het lezen al gelijk een JA, laat me dat weten via info@melissavanderbeek.nl. Dan plan ik een belafspraak met je in.