Kampvuursessies

… februari, maart & april 2020 …

Tijdens de kampvuursessies ga je drie maanden de diepte in. De diepte in jezelf. Hoe fijn is het, als je even helemaal kan landen, kan loslaten. Bij jezelf kan komen. Met niemand rekening hoeft te houden, zodat je kunt uitblazen in de hectiek van je leven.


Twee keer per maand komen we samen, zodat jij in jouw ZIJN kan zakken. Bij het vuur en online, maak je contact met
 jouw binnenste. Met jouw ziel. Daar waar al jouw antwoorden liggen. 


Iedere keer ga je weer terug naar binnen. Door de weg naar binnen te gaan, krijg je helderheid en focus. Heb je minder bevestiging van buitenaf nodig, ga je meer vertrouwen op jezelf.


Ook ga je meer rust in je leven ervaren. Weet je beter wat je wel en wat je niet wil, 
waardoor je keuzes maakt die beter bij je passen. Daarnaast word je zachter voor jezelf, liefdevoller ook. Waardoor jij je volop kan richten op waar jij energie van krijgt en wat je wilt laten groeien.

Hoe zien de kampvuursessies eruit?
In de maanden februari, maart en april komen we samen voor een kampvuur en zien we elkaar online. Tijdens het kampvuur laat je los en krijg je inzichten, waardoor je ruimte maakt voor jouw verlangens. Voor wat jij wilt, zodat je deze twee weken later in de online sessie neer kunt zetten als intentie.


Doordat we drie maanden samen optrekken, ga je merken hoe krachtig je bent als je op jezelf afgestemd bent.


Naast de twee momenten in de maand waarop we elkaar zien, reik ik je in een besloten Instagram-groep handvatten aan om iedere keer terug te keren naar jezelf. Zodat je je ook thuis kunt afstemmen op jezelf.


Samenvattend krijg je dit:

– afstemmen op jouw kern, contact met jezelf
– 3 x kampvuursessie op een heerlijke vuurplaats
– 3 x online sessie
– een vaste (kleine) groep vrouwen als beding

– de hele maand momenten van afstemming

3 x een kampvuur
De kampvuursessies zijn op een fijne vuurplaats in Heinenoord en zijn voor jou het moment om te landen. Om even niets te moeten en af te dalen in jezelf.


Vuur heeft iets magisch. Vuur geeft rust: het verbindt. De avonden staat in het teken van reinigen en loslaten. Tijdens de avond laat je in jouw eigen tempo los. Op jouw eigen manier. Dit is een intern proces, waarbij de energie van de groep, de bijzondere plek en mijn begeleiding jou een veilige beding geven. 
Jij schrijft op papier wat je achter je wilt laten en gooit dat in het uitbundige vuur. Je geeft je zorgen, belemmeringen en dingen die niet van jou zijn over aan het vuur. Zo laat je op een diep niveau los, met als resultaat: ruimte voor wat jij wilt. Bij regen doen we hetzelfde ritueel, maar dan binnen bij de houtkachel.

 

Wil je dit loslaat-ritueel eerst ervaren? Doe dan mee met het GRATIS online kampvuur.


3 x een ZOOM-sessie
Twee weken na het kampvuur hebben we met de groep een online call van een uur. Ik neem je mee in een meditatie, zodat jij in jezelf landt. Vervolgens ga je contact maken met jouw intenties. Je richt je energie op wat je wel wilt, waardoor luisteren en kiezen voor jezelf steeds makkelijker wordt.

Kampvuursessies – volle maan:
dinsdag 11 februari 2020 | dinsdag 10 maart 2020 | donderdag 9 april 2020

20.00 uur – 21.30 uur | Heinenoord (Hoeksche Waard)


ZOOM-sessies – nieuwe maan:
zondag 23 februari 2020 | dinsdag 24 maart 2020 | zondag 26 april 2020

20.00 uur – 21.00 uur | achter je computer


Prijs:
€ 395,- (ben je ondernemer, dan is de prijs excl. BTW).


Wat krijg je?
– 3 x kampvuursessies op bijzondere vuurplaats
– 3 x ZOOM-sessie van 60 minuten (online)
– afstemmingsmomenten via Instagram en geleide meditaties voor thuis
– individueel ZOOM-moment na de 3 maanden (online)


Heb je vragen? Benieuwd of dit aansluit bij jouw wensen? Mail of bel (06 – 13 70 60 97) me dan.

Voelde je tijdens het lezen al gelijk een JA, laat me dat weten via info@melissavanderbeek.nl. Dan plan ik een belafspraak met je in.