Wandelsessie | Yurtsessie

Ik ben van eenvoud en diepgang. Omdat daar álles in zit. Omdat jij dan tot jouw kern komt. Ik leer je te luisteren naar de signalen. Van je lichaam. Van het leven. Van je omgeving, omdat je door te luisteren uitkomt bij je eigen wijsheid. En die zit niet in je hoofd, maar in je lijf. In je buik. In je hart. Waar het gaat over zijn. Én over millimeters.

 

Ik laat je anders kijken naar angst, paniek en weerstand. Naar blokkades en gedoe. Ik leer je hoe je daarmee kunt zijn. Zodat je gaat voelt. Voelen wat je lichaam je vertelt, want dan stuit je op magie. Ontdek je over jezelf. Over je wensen. Je verlangens. Je talenten. Ik leer je hoe je je eigen manier kunt doen. Jouw vorm. Jouw tempo.

 

Je vindt hier geen fancy traject met toeters en bellen. Dat is niet mijn weg. De mijne is organisch. In het hier en nu. Vanuit overgave en in vertrouwen. Volledig afgestemd op jou. Omdat zo precies ontstaat wat je nodig hebt. De eerste keer zie ik je graag in het echt. In een wandelsessie in Strijensas.


Vanuit flow lopen we daarna samen op. Al wandelend. Of misschien wel bellend of via (spraak)berichten. Zie mij als jouw boshuisje, waar je op adem kan komen. Je jezelf kan ontmoeten. Je in verbinding met je binnenste kan komen. Ik ben jouw rustpunt, zodat jij onderweg bent met meer vertrouwen in jezelf. In jouw proces. Met meer zachtheid. 
En mijn uitnodiging aan jou is dit – wij samen – te laten ontvouwen, omdat in het moment ontstaat wat jij nodig hebt. Ben jij daar klaar voor?


De eerste wandelsessie is € 149,-.
Ons contact daarna gaat op basis van een uurtarief van € 75,-.

In mijn ogen gaat het om de reis. Om het onderweg zijn. En daar op jouw pad stuit je op van alles. Obstakels. Bomen. Beren. Maar juist die vertellen je veel. En dan vooral over jezelf. Over hoe jij beweegt. Over waar jij genoegen mee neemt. Over wat jij achter je wil laten. Het is een wonderlijk en leerzaam proces, het leven.


Wil jij hierin ontdekken? En voel je dit resoneren? Mijn energie. Mijn werkwijze. Deze teksten. Voel je iets borrelen in jou? Voel je een diep verlangen als je dit leest? Laten we dan bellen. Zo kan jij aan mij snuffelen. En ik aan jou. In een vrijblijvend telefonisch gesprek tasten we af, voelen en ervaren we. En dan zien we vanuit daar weer verder. Stap voor stap.

 

Ben jij er klaar voor? Laten we dan bellen:

Belafspraak inplannen