Melissa'sPraktijk - Melissa - Over Melissa

Jouw rustmoment

Ik geloof in jou. En in jouw unieke pakket aan talenten. Die combinatie die jou, jou maakt. Ik gun je een leven dicht bij jezelf. Dicht bij waar je blij van wordt. Een leven waar je van gaat stralen. Met jouw superpowers de wereld in.


Eén van mijn superpowers is hooggevoeligheid. Door deze kwaliteit pik ik signalen, energie en beelden van anderen op. Voel ik wat iemand nodig heeft. Zie ik waar het nog niet lekker stroomt.


Waarom je je inhoudt. Waarom je niet jouw volle potentieel leeft.


Ik zoom in op gevoelens. Gevoelens die je misschien liever niet wil voelen. Ik leer je te voelen en vriendjes te worden met die gevoelens. Ze als richtingaanwijzers te zien. Die jou op weg helpen. De weg naar een moeitelozer leven. Een authentiekere jij.


Ik geef je de ruimte om van een afstandje naar jezelf kijken. Ik ben jouw rustmoment. Jouw stapje terug. Zodat je je niet spitst op wat de omgeving van je wilt, maar wat jij wilt. Vanuit jouw binnenste. Jouw kern.


Van de bijrijdersstoel naar de plek van de bestuurder. Achter het stuur. Zelf je koers bepalen. Zonder navigatie. Maar op gevoel. Misschien van het gebaande pad af.

‘Be the change you wish to see in the world’
– Gandhi –

Ik hou van eenvoud. Ben niet van de toeters en bellen. Diepgang, verbinding en hartstocht zijn woorden die horen bij mij. Mijn coaching levert het meeste op, als jij er – net als ik – vol voor gaat. Als je dingen aan durft te gaan. Durft te veranderen. Dat je de verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen leven. Ik begeleid je op een liefdevolle manier waarin je helemaal oké bent zoals je bent.


Ik woon met mijn jarenlange verkering en hoogbegaafde dochter (2009) in Strijen in de Hoeksche Waard. Het dorp waar mijn verkering is opgegroeid. Ik riep altijd: daar ga ik never nooit wonen, totdat ik zwanger was van onze dochter en ik Rotterdam uit wilde.


Bomen, gras en een vuur spelen een grote rol in mijn coachsessies. Met volle maan organiseer ik regelmatig #kampvuursessies. Daarnaast ben ik dol op rituelen, wandelen en kan ik op vakantie geen kathedraal voorbij lopen, zonder een kaarsje te hebben gebrand. Mijn droom: een Hans-en-Grietje-huisje in het bos.


Wil je meer weten, bel me gerust op: 06 – 13 70 60 97.

IMG_6294