Ik geloof in jou. En in jouw unieke pakket aan talenten. Die combinatie die jou, jou maakt. Ik gun je een leven dicht bij jezelf. Dicht bij waar je blij van wordt. Een leven waar je van gaat stralen. Met jouw superpowers de wereld in.


Eén van mijn superpowers is hooggevoeligheid. Door deze kwaliteit pik ik signalen, energie en beelden van anderen op. Voel ik wat iemand nodig heeft. Zie ik waar het nog niet lekker stroomt.


Waarom je je inhoudt. Waarom je niet jouw volle potentieel leeft.


Ik zoom in op gevoelens. Gevoelens die je misschien liever niet wil voelen. Ik leer je te voelen en vriendjes te worden met die gevoelens. Ze als richtingaanwijzers te zien. Die jou op weg helpen. De weg naar een moeitelozer leven. Een authentiekere jij.


Ik geef je de ruimte om van een afstandje naar jezelf kijken. Ik ben jouw rustmoment. Jouw stapje terug. Zodat je je niet spitst op wat de omgeving van je wilt, maar wat jij wilt. Vanuit jouw binnenste. Jouw kern.

Samen met mijn jarenlange verkering en hoogbegaafde dochter (2009) woon ik in Strijen in de Hoeksche Waard. Het dorp waar de verkering is opgegroeid en waarvan ik riep, dat ik er never nooit wilde wonen. Totdat ik een baby in mijn buik had en Rotterdam niet meer fijn meer voelde.


Bomen, de aarde en vuur spelen een grote rol in mijn sessies. Daarnaast ben ik dol op rituelen, wandelen en kan ik op vakantie geen kathedraal voorbij lopen, zonder een kaarsje te hebben gebrand. Mijn droom: wonen in een yurt in het bos. De eerste stap hiertoe is de aanschaf van een retro caravan.


Wil je meer weten, bel of app me gerust op: 06 – 13 70 60 97. Een mailtje sturen naar info@melissavanderbeek.nl kan ook. Dan neem ik contact met je op.

IMG_8369