Yurtsessie

… Op Hodenpijl in Schipluiden | zondag 10 november 2019 …

Een middag even los van alles. Alle aandacht voor jezelf. Jij, een yurt tussen de bomen, een knisperend vuur en een krachtig labyrint. De rode draad van deze #yurtsessie, ben jij. En dan bedoel ik: alles van jou. Leuk en minder leuk, want je bent al helemaal oké zoals je bent.


Deze zondagmiddag maak je de reis naar binnen, want daar – binnenin jou – weet je alles. Daar liggen jouw antwoorden. Alleen jij hebt de toegang hiertoe. Het vraagt wel iets van je, namelijk: luisteren, stil worden, de ruis weghalen en voelen. En dat is niet altijd even makkelijk in de dagelijkse hectiek.


Daarom deze middag speciaal voor jou.

 

De ronde vorm van de yurt, de natuur en mijn begeleiding laten je naar binnen keren. Een zachte bedding om te landen. Even niets te moeten, alle ruimte voor contact met jouw innerlijke stem. De yurt staat tussen de bomen, op een prachtige buitenplaats in de buurt van Delft. Binnen in de yurt brandt de houtkachel. Voel je de warmte al?


Loslaten met kampvuur
We gaan, afhankelijk van het weer, binnen (in de yurt) en buiten op het terrein, aan de slag met geleide meditaties en oefeningen. We werken met vuur om los te laten. Om ruimte te maken. Ruimte voor jou en waar jij je aandacht op wilt richten. De energie van de kleine groep vrouwen versterkt jouw proces.

Naast de yurt ligt een bijzonder labyrint. Door dit te lopen, daal je in een diepere laag in jezelf af. Je neemt jouw intentie (die je eerst helder hebt gekregen) mee het labyrint in. De slingerende heenreis staat in het teken van loslaten, in het midden ontvang je jouw inzichten, die je op de weg het labyrint uit een plek kunt geven.


De #yurtsessie is iets voor jou als:

 • je jezelf regelmatig voorbij rent
 • je spanning of fysieke klachten hebt
 • je verlangt naar meer tijd en ruimte voor jezelf
 • je het verlangen hebt op je eigen wijsheid af te stemmen
 • je al met zelfontwikkeling bezig bent
 • je het lastig vindt je grenzen aan te geven
 • je altijd de neiging hebt het anderen naar de zin te maken
 • je open en eerlijk naar jezelf durft te kijken
 • je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven

De investering voor de #yurtsessie is € 199,- (ben je ondernemer, dan is de prijs excl. BTW). Locatie: het prachtige Op Hodenpijl in Schipluiden, in de buurt van Delft.


Wat krijg je?

 • #yurtsessie van 12.00 tot 17.00 uur
 • biologische lunch: Op Hodenpijl-proeverij met soepje
 • thee, water en biologische tussendoortjes
 • persoonlijke begeleiding in kleine groep met max. 4 vrouwen
 • op een bijzondere krachtplek in de natuur


Wil je meer info?
Ben je benieuwd of de #yurtsessie iets voor je is, bel me dan op 06 – 13 70 60 97. Of stuur een mailtje naar info@melissavanderbeek.nl, dan neem ik snel contact met je op.

Let op: de foto’s zijn van een yurt op een andere locatie.

Reviews #yurtsessie

Nanda over de #yurtsessie:

“Een dag helemaal voor mijzelf vond ik heel fijn. De yurt was betoverend voor mij. Ik kreeg op ontspannen en subtiele wijze inzichten in waar ik sta en waar ik heen wil.


Wat ik vooral geleerd heb tijdens de yurtsessie, is dat ik door een stapje terug te doen, weer tot nieuwe inzichten kom. Ik merk dat door mij daaraan over te geven vanzelf de juiste richting komt.”

Roos over de #yurtsessie:

“Ik vond de dag heerlijk. Een dag waarin ik vertraagde, aardde – letterlijk, door de natuur en de knusheid van de yurt. Mijn gedachten werden rustiger, waardoor ik uit mijn hoofd kwam en me meer vrij voelde.

Het vuur met de briefjes (waarop je schrijft wat je loslaat en in het vuur gooit) vond ik heel bijzonder. Er gebeurde echt iets. Ook het wapperen (= reinigen met witte salie) vond ik erg prettig. 

Wat ik meegenomen heb uit de yurtsessie is: vaker de tijd nemen om te vertragen, om te zijn.”